Få nya lyssnare och håll kvar de trogna

Antalet poddar ökade explosionsartat under 2020. De har minskat en aning men lyssnarna ökar. För att behålla och få nya lyssnare krävs det att ha hög kvalité, sticka ut ur mängden och att vara aktiv. Kraven från lyssnarna är högre än förut.

Marknadsför dig och podden på nätet

Varför inte kombinera din podd med en hemsida? Där kan du marknadsföra dig och din podd. Det kan löna sig att ta hjälp med att skapa en proffsig hemsida av någon som har kunskaper inom webbdesign så kan du lägga fokus på research och manus. Webbdesign är inte lätt och det syns på resultatet när någon inte behärskar det.

Lägg ut foton till dina lyssnare

Många poddar är dokumentärer om verkliga händelser och människor. Numera lägger poddaren ofta ut foton som är knutna till berättelsen på nätet. En hemsida är perfekt för att ge mer substans till ditt poddavsnitt. Du och dina lyssnare kan lätt skapa en dialog. Tänk på att lyssnarna är viktigast av allt.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *