Bra poddar för roadtrippen

Om du kör långa sträckor – exempelvis som hobby eller på grund av ett långdistansförhållande – är det kul att fördriva tiden med podcasts. Du väljer själv vilka ämnen som passar dig bäst, och du kan både lyssna på poddar som är relevanta till ditt resande eller helt enkelt är roliga att lyssna på.

Poddar kan vara gratis eller kosta en mindre summa. På liknande vis kan du spara pengar genom att skaffa en begagnad bil, utan att det behöver påverka kvaliteten. Du kan smidigt köpa den bästa begagnade bilen från holmgrens bil som tar dig precis vart du vill, samtidigt som du njuter av dina favoritpoddar.

Välj ämne efter smak och humör

Vad podden ska handla om beror både på din personlighet och dagsform. För dig som är bilintresserad finns till exempel Vi Bilägare och om du gillar roadtrips kan du lyssna på massor av bra program om resande i Sverige och utomlands. Du kanske till och med vill starta en egen podd om dina upplevelser? Allt är möjligt!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *